HAUX-DIVESTAR

Home  >  Produse  >  Simulatoare > HAUX-DIVESTAR

Pentru pregătirea scafandrilor și testarea echipamentelor, HAUX-LIFE-SUPPORT proiectează și construiește simulatoare complexe de scufundări care recreează condițiile de adâncimi de până la 600 m.

Pe lângă sistemul de cameră de presiune în sine, oferim echipamente periferice extinse, de ex. sisteme de susținere a vieții, sisteme de stocare a gazelor, sisteme pentru amestecarea și procesarea gazelor, manipularea apei, precum și controlul sistemului și accesorii de tehnologie medicală și multe altele.

Printre alte proiecte, HAUX a produs simulatorul de scufundări HYDRA 2000 pentru marina germană, MEDUSA pentru marina regală a Țărilor de Jos, HYDRA 2500 pentru marina greacă, HYDRA 1000 pentru brigada de pompieri din Hong Kong și DIVESTAR 160 pentru marina regală suedeză.

Această bogăție de neegalat de experiență ne permite să oferim o gamă extraordinară de servicii în acest domeniu specializat. Flexibilitatea ridicată oferită de instalarea componentelor HAUX în simulatoarele de scufundări existente a fost demonstrată de proiecte precum reamenajarea simulatorului de scufundări pentru Asociația Germană pentru Salvarea Vieților (DLRG) din Berlin.

Solicită ofertă

Consultanții noștri stau la dispoziție pentru informații și oferte

Call Now Button